Köpvillkor

Hoppas du blir nöjd med din leverans!

Nedan ser du info och villkor vid köp.

För övrigt följer vi distansköplagen och konsumentköplagen.

Orderbekräftelse och betalning

När du gjort din beställning får du en bekräftelse via mail samt ett ordernummer. Kontrollera att ordern stämmer. Har du inte fått någon bekräftelse kan du ha angivit fel e-mailadress, kontakta oss i så fall.

Om du inte redan har betalat med kort, betala in till vårt bankgiro där du anger ordernummer och namn som referens. När vi registerarat din betalning skickar vi dina varor.

Om du valt bankgirobetalning reserveras din beställning i 7 dagar efter att du fått bekräftelsen. Har vi inte fått någon betalning inom denna tid får du en påminnelse, efter ytterligare 2 dagar tas din beställning bort.

Alla priser är inkl moms.

Frakt

En fraktavgift på 50:- tillkommer vid din beställning.

Fraktfritt vid köp för 950:- el mer.

För köp inom Norden/Europa debiteras en merfraktkostnad om: 162:- upp till 1kg och 237:- upp till 2kg, priserna är inkl moms.

Leveranstid

Vi skickar leveransser 1 g/v på onsdagar.

Leveranstiden är således c:a 1 vecka.

Om någon vara är tillfälligt slut kontaktar vi dig via mail.

Leveranssätt

Vi skickar våra varor genom Posten och om inte paketet får plats i din brevlåda, får du hämta dina varor vid Postens närmaste utlämningsställe.

Reklamationer

Vid ev fraktskada vill vi att du kontaktar oss direkt och skickar en bild på det skadade godset; vi skickar då givetvis en ny vara.

Ångerrätt

Om du inte är nöjd med din beställning har du 14 dagars ångerrätt. Efter det att du har returnerat din vara betalar vi snarast, och senast inom 30 dagar, tillbaka det du har betalat. Vid retur betalar du själv kostnaden för frakt.

Vi förutsätter att du emballerar varorna med omsorg så att de inte går sönder i frakten.

Ej avhämtat paket

Hämtar du inte ut ditt paket så att det går i retur till oss kommer du att blir fakturerad din frakt, returfrakten till oss samt expediering och administrationskostnader. Hur stor fraktkostnaden blir avgörs av Postens faktiska fraktkostnader som vi i vår tur blir debiterade.

Personuppgifter
Personuppgifter och e-postadresser lagras i vårt kundregister. Ingen obehörig har tilllgång till detta register och personuppgifter och/eller e-postadresser lämnas inte ut till andra företag. Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem
Stocke Keramik använder sig inte av nyhetsbrev.
Kundregistret används endast för att kunna fullfölja ett köp och för företagets redovisning/bokföring.
Stocke Keramik har ett Biträdesavtal med Textalk Webshop.